Home » Gevelbekleding hout Waasland

Gevelbekleding in hout in regio Waasland

Wil je graag gevelbekleding in hout laten plaatsen aan jouw woning in regio Waasland? Doe dan een beroep op Dakwerken Fernandez Lopez uit Beveren. Wij bieden verschillende mooie houtsoorten aan: van afromosia tot paddock en cederhout. Je kan het leggen van houten bekleding in jouw woning in de omgeving van Sint-Niklaas perfect combineren met het isoleren van jouw dak.

Heeft u een professionele dakwerker nodig? Contacteer ons nu!

250 succesvolle realisaties
Stimuleren premies van overheid
Samenwerking met zonnepanelenfirma

Gevelbekleding in hout in Sint-Niklaas en het Waasland

Reken op ons als je gevelbekleding in hout wil laten plaatsen aan jouw woning in Sint-Niklaas en de hele regio Waasland. We beschikken over veel verschillende stijlen en materialen en onze vakmensen helpen je graag bij het uitzieken van houten gevelbekleding voor jouw woning in de omgeving van Sint-Niklaas. Ben je eerder op zoek naar een professioneel bedrijf dat een hellend of plat dak kan leggen in bijvoorbeeld natuurleien? Dan zijn wij ook de vakman waarnaar jij op zoek bent!

Afgewerkte projecten

Jaren ervaring

Houten gevelbekleding in Sint-Niklaas en het Waasland

Gevelbekleding in hout laten plaatsen moet je laten doen door een professional uit Beveren, in de omgeving van Sint-Niklaas, regio Waasland! Reken daarom op ons voor de mooiste houten gevelbekleding uit heel Sint-Niklaas en omstreken. Naast gevelbekleding in hout bieden wij ook gevelbekleding in PVC aan. Vraag zeker raad en advies aan onze vakmensen, ze helpen graag bij het uitkiezen van de juiste materialen.

Laat nu houten gevelbekleding leggen

Houten gevelbekleding zorgt voor een stijlvolle en authentieke landelijke stijl bij jou in regio Waasland. Vertrouw daarom op de expertise en ervaring van onze vakmensen. Ze staan graag voor jou klaar bij vragen, opmerkingen of onduidelijkheden. Bekijk onze realisaties of lees over wat we doen en wie we zijn op onze website. Wil je een afspraak maken of een vrijblijvende offerte aanvragen? Contacteer ons dan op het nummer +32 470 64 79 86 of via het e-mailadres info@dakwerken-fernandezlopez.be!

Een dak renoveren, daar begin je niet zomaar aan! Casual of liever trendy? Zelfs bij een dak kunt u dat vandaag de dag zelf kiezen.

Ma – Vr: 24 uur geopend

Za: 08:00 – 20:00

Zo: 10:00 – 17:00

24/7 noodgevallen service

+32 470 64 79 86

E-mail

info@dakwerken-fernandezlopez.be