Home » Plat dak Beveren

Plat dak leggen in Beveren

Wij kunnen een plat dak leggen op jouw woning in de omgeving van Beveren, nabij Sint-Niklaas, en dat voor zowel nieuwbouw als renovaties. Reken op Dakwerken Fernandez Lopez voor de beste dakconstructies. Met onze 15 jaar aan ervaring en expertise kunnen wij elke klus klaren!

Heeft u een professionele dakwerker nodig? Contacteer ons nu!

250 succesvolle realisaties
Stimuleren premies van overheid
Samenwerking met zonnepanelenfirma

Plat dak laten leggen in Beveren, nabij Sint-Niklaas

Voor het aanleggen van jouw plat dak in de omgeving van Beveren en Sint-Niklaas gebruiken wij pannen in alle soorten en maten, leien en roofing. Ook voor het plaatsen van Velux, het afbreken van schouwen en het aanleggen van gevelbekleding kan je op ons vertrouwen. Hoeveel je moet betalen hangt af van de grootte van je woning, de omstandigheden waarin gewerkt moet worden en de materialen die je wenst te gebruiken. Onze vakmannen beantwoorden graag al jouw vragen over het aanleggen van een plat dak op jouw woning in de omgeving van Beveren en Sint-Niklaas. Ook voor het leggen van EPDM op jouw dak moet je bij ons zijn!

Afgewerkte projecten

Jaren ervaring

Maak nu een afspraak

Maak nu een afspraak als je de beste vakmannen wilt inhuren om jouw plat dak aan te leggen. Ook voor gevelbekleding in verschillende soorten hout zoals paddock, fromosia of cederhout, moet je bij ons zijn! Onze vakmannen staan je graag bij tijdens het maken van keuzes of wanneer er onduidelijkheden zijn. Maak een afspraak als je meer informatie wenst of een vrijblijvende offerte wilt of bekijk onze realisaties op onze website. Je kan ons contacteren op het nummer +32 470 64 79 86 of via het e-mailadres info@dakwerken-fernandezlopez.be!

Een dak renoveren, daar begin je niet zomaar aan! Casual of liever trendy? Zelfs bij een dak kunt u dat vandaag de dag zelf kiezen.

Ma – Vr: 24 uur geopend

Za: 08:00 – 20:00

Zo: 10:00 – 17:00

24/7 noodgevallen service

+32 470 64 79 86

E-mail

info@dakwerken-fernandezlopez.be