Home » Koper-, lood- en zinkwerken

Koper-, lood- en zinkwerken in het Waasland

Voor de beste koper-, lood- en zinkwerken in het Waasland moet je bij ons, Dakwerken Fernandez Lopez uit Beveren, zijn! Wij hebben samen al 15 jaar ervaring op het gebied van allerlei dakwerken en gebruiken enkel de beste materialen voor jouw dak, gevel of dakgoten!

Heeft u een professionele dakwerker nodig? Contacteer ons nu!

250 succesvolle realisaties
Stimuleren premies van overheid
Samenwerking met zonnepanelenfirma

De beste koper-, lood- en zinkwerken uit het Waasland

Wij gebruiken voor zowel gevel-, dak- als waterafvoerwerken de beste materialen: koper, lood en zink. Het grootste voordeel van deze koper-, lood- en zinkwerken is dat ze een zeer lange levensduur hebben én doen wat ze beloven. Bovendien zorgen onze vakmensen uit Beveren ervoor dat alle werken optimaal en met de beste zorg een stijlvolle afwerking krijgen. Wij zijn pas tevreden met de uitgevoerde koper-, lood- en zinkwerken wanneer jij dat ook bent! Ben je nog op zoek naar een specialist om bijvoorbeeld PVC gevelbekleding of andere gevelbekleding aan te leggen? Dan zit je bij ons ook op de juiste plaats!

Afgewerkte projecten

Jaren ervaring

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Wil jij een beroep doen op ons voor het aanleggen of voor de afwerking van verschillende soorten koper-, lood- en zinkwerken in regio Waasland? Geen enkel probleem! Vraag vrijblijvend een offerte bij ons op. Heb je nog vragen over andere soorten dakwerken zoals het isoleren van jouw dak? Contacteer ons dan voor meer informatie of wanneer je een afspraak wilt maken. Dit kan op het nummer +32 470 64 79 86 of via het e-mailadres info@dakwerken-fernandezlopez.be!

Een dak renoveren, daar begin je niet zomaar aan! Casual of liever trendy? Zelfs bij een dak kunt u dat vandaag de dag zelf kiezen.

Ma – Vr: 24 uur geopend

Za: 08:00 – 20:00

Zo: 10:00 – 17:00

24/7 noodgevallen service

+32 470 64 79 86

E-mail

info@dakwerken-fernandezlopez.be