Home » Dak isoleren Beveren

Dak isoleren in Beveren

Wil je jouw dak graag laten isoleren en zoek je daarvoor een vakkundig bedrijf uit Beveren, nabij Sint-Niklaas? Stop dan maar snel met zoeken en maak een afspraak bij ons, Dakwerken Fernandez Lopez! Onze vakmannen uit Beveren, nabij Sint-Niklaas, isoleren zowel een hellend als een plat dak met veel zorg en vakkundigheid!

Heeft u een professionele dakwerker nodig? Contacteer ons nu!

250 succesvolle realisaties
Stimuleren premies van overheid
Samenwerking met zonnepanelenfirma

Dak laten isoleren in Beveren en Sint-Niklaas

Je kan jouw dak in de omgeving van Beveren en Sint-Niklaas zowel aan de binnenkant als de buitenkant isoleren. Beide opties bieden tal van voor- en nadelen en onze experts staan je dan ook graag bij wanneer je jouw keuze maakt. Of het nu om een plat of hellend dak gaat bij een ouder huis of een nieuwbouw, door onze jarenlange ervaring is het isoleren van het dak van jouw woning in de buurt van Beveren en Sint-Niklaas dagelijkse kost geworden! Ook bij het uitkiezen van het materiaal dat je wil gebruiken bij de isolatie helpen wij je graag. Hierbij kan je een keuze maken uit onder andere verschillende soorten wol of PIR, dat voor een hogere isolatiewaarde zorgt en een betere brandveiligheid. Ook voor andere dakwerken zoals dakgootbekleding staan wij klaar voor jou!

Afgewerkte projecten

Jaren ervaring

Doe nu een beroep op ons

Van het isoleren van je dak of gevel langs buiten tot de isolatie van je zolder langs binnen, het is allemaal mogelijk bij ons! Bovendien kan je een premie ontvangen van de overheid indien je de wettelijke normen van isolatie respecteert. Moeten we jou nog meer voordelen geven om je te overtuigen? Ben je geïnteresseerd in het leggen en afwerken van isolatie en wil je daarvoor graag een afspraak bij ons maken? Of ben je geprikkeld door wie we zijn en wat we doen? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren! Dit kan op het nummer +32 470 64 79 86 of via het e-mailadres info@dakwerken-fernandezlopez.be!

Een dak renoveren, daar begin je niet zomaar aan! Casual of liever trendy? Zelfs bij een dak kunt u dat vandaag de dag zelf kiezen.

Ma – Vr: 24 uur geopend

Za: 08:00 – 20:00

Zo: 10:00 – 17:00

24/7 noodgevallen service

+32 470 64 79 86

E-mail

info@dakwerken-fernandezlopez.be