Home » Leien gevelbekleding Waasland

Leien gevelbekleding in regio Waasland

Wil je leien gevelbekleding laten plaatsen in regio Waasland? Reken dan op de vakkundigheid van Dakwerken Fernandez Lopez uit Beveren! Leien gevelbekledingen zorgen voor een authentieke en natuurlijke look voor jouw woning. Wij voorzien leien gevelbekleding in de omgeving van Sint-Niklaas en de hele regio Waasland, én wij beschikken over verschillende stijlen en kleuren lei!

Heeft u een professionele dakwerker nodig? Contacteer ons nu!

250 succesvolle realisaties
Stimuleren premies van overheid
Samenwerking met zonnepanelenfirma

Leien gevelbekleding in Sint-Niklaas, regio Waasland

Er zijn twee soorten leien gevelbekledingen: natuurleien en kunstleien. Om natuurleien te produceren worden leisteenblokken in stukken gezaagd en tot kleine bladen gekliefd. Kunstmatige leien gevelbekleding voor jouw woning in de omgeving van Sint-Niklaas en de hele regio Waasland wordt gemaakt van vezelcement. Wij voorzien beide soorten leien gevelbekledingen. Ben je eerder op zoek naar PVC gevelbekleding? Ook dat kunnen wij aanbrengen aan jouw huis!

Afgewerkte projecten

Jaren ervaring

Voordelen van leien gevelbekledingen

Leien gevelbekleding kiezen voor jouw woning in de omgeving van Sint-Niklaas, regio Waasland, biedt veel voordelen. Zo is het relatief duurzaam, het kan tot 30 jaar meegaan, en is het economisch. Daarnaast kunnen je gevel en je plat of hellend dak zonder onderbrekingen in elkaar doorlopen. Ben je eerder op zoek naar een vakman om isolatiewerken uit te voeren? Ook daar zijn wij dé expert in!

Laat jouw leien gevelbekledingen plaatsen

Ben je overtuigd van de voordelen van leien gevelbekleding voor jouw woning in de buurt van Sint-Niklaas, regio Waasland? Dan moet je een beroep doen op onze specialisten uit Beveren. Door vele jaren aan expertise en ervaring zijn wij het perfecte bedrijf om jouw dakwerken en gevelwerken uit te voeren. Ben je geïnteresseerd in onze realisaties of wil je weten wie we zijn en wat we doen? Neem dan een kijkje op onze website! Wil je ons contacteren voor een vrijblijvende offerte of voor het maken van een afspraak? Dit kan op het nummer +32 470 64 79 86 of via het e-mailadres info@dakwerken-fernandezlopez.be!

Een dak renoveren, daar begin je niet zomaar aan! Casual of liever trendy? Zelfs bij een dak kunt u dat vandaag de dag zelf kiezen.

Ma – Vr: 24 uur geopend

Za: 08:00 – 20:00

Zo: 10:00 – 17:00

24/7 noodgevallen service

+32 470 64 79 86

E-mail

info@dakwerken-fernandezlopez.be