Home » Isolatie dak Waasland

Isolatie op jouw dak in regio Waasland

Ben je op zoek naar degelijke isolatie voor het dak van je woning in de buurt van Sint-Niklaas, regio Waasland? Reken dan op Dakwerken Fernandez Lopez uit Beveren. Wij plaatsen de isolatie op zowel een hellend als een plat dak bij woningen in de wijde omgeving van Sint-Niklaas en de hele regio Waasland. Bij vragen of onduidelijkheden kan je altijd een beroep doen op de kennis en expertise van onze vakmannen.

Heeft u een professionele dakwerker nodig? Contacteer ons nu!

250 succesvolle realisaties
Stimuleren premies van overheid
Samenwerking met zonnepanelenfirma

Isolatie voor je dak in Sint-Niklaas en regio Waasland

Wij kunnen isolatie plaatsen op jouw hellend of plat dak in de omgeving van Sint-Niklaas, regio Waasland, wanneer dit gerenoveerd of aangelegd wordt. Bij een hellend dak gebruiken een techniek dat een ‘zadeldak’ genoemd wordt en leggen we Sarking of Rockwool. Bij een plat dak werken we met PUR- en PIR-isolatieplanken, die beide een hoge isolatiewaarde hebben en bovendien zeer brandveilig zijn. Heb je toch nog andere vragen of opmerkingen in verband met de isolatie van jouw dak in de omgeving van Sint-Niklaas en de hele regio Waasland? Onze professionals staan je met veel plezier bij. Wil je daarbij ook genieten van de vele voordelen van EPDM op uw dak? Schakel ons dan meteen in om deze klus te klaren!

Afgewerkte projecten

Jaren ervaring

Laat nu jouw dak isoleren

Je kan ons niet enkel inschakelen voor de isolatie van jouw dak, ook jouw zolder kunnen wij, langs binnen of langs buiten, isoleren! Onze vakmannen uit Beveren helpen je graag bij het uitkiezen van de juiste materialen. Bovendien kan je, indien alle wettelijke normen omtrent isolatie gerespecteerd worden, een premie ontvangen van de overheid. Wil je een vrijblijvende offerte aanvragen of wil je meer weten over onze realisaties? Neem dan snel contact met ons op via het nummer +32 470 64 79 86 of via het e-mailadres info@dakwerken-fernandezlopez.be!

Een dak renoveren, daar begin je niet zomaar aan! Casual of liever trendy? Zelfs bij een dak kunt u dat vandaag de dag zelf kiezen.

Ma – Vr: 24 uur geopend

Za: 08:00 – 20:00

Zo: 10:00 – 17:00

24/7 noodgevallen service

+32 470 64 79 86

E-mail

info@dakwerken-fernandezlopez.be