Home » Velux plaatsen Sint-Niklaas

Velux plaatsen in Sint-Niklaas

Wil je een Velux plaatsen in jouw huis in de omgeving van Sint-Niklaas? Reken dan op Dakwerken Fernandez Lopez! Wij zijn een jong en dynamisch bedrijf dat in 2019 opgericht is, maar dat al veel realisaties op haar naam heeft staan! Ook voor andere dakwerken zoals het plaatsen van koperen regenpijpen en het plaatsen van gevelbekleding moet je bij ons zijn!

Heeft u een professionele dakwerker nodig? Contacteer ons nu!

250 succesvolle realisaties
Stimuleren premies van overheid
Samenwerking met zonnepanelenfirma

Velux plaatsen in jouw woning in Sint-Niklaas

Als je voor jouw woning in de omgeving van Sint-Niklaas graag op een professionele manier een Velux wilt laten plaatsen, dan moet je een beroep doen op ons. Een Velux-raam heeft tal van voordelen: het zorgt voor veel lichtinval, het duurt niet al te lang voordat het geplaatst is en qua kostprijs ligt het ook niet zo hoog. Waarom zou je dan geen Velux laten plaatsen in jouw woning in de omgeving van Sint-Niklaas? Ook voor onder andere de isolatie van jouw dak, het plaatsen van een koperen regenpijp en gevelbekleding moet je bij ons zijn!

Afgewerkte projecten

Jaren ervaring

Contacteer ons nu

Contacteer ons nu als je een Velux wilt laten plaatsen, of andere dakwerken wilt laten uitvoeren, in jouw woonst in de buurt van Sint-Niklaas. Bij ons kan je op professionaliteit en vakmanschap rekenen. Ben je nog niet overtuigd? Bekijk dan eerst onze realisaties en neem dan contact met ons op voor een afspraak! Dit kan op het nummer +32 470 64 79 86 of via het e-mailadres info@dakwerken-fernandezlopez.be!

Een dak renoveren, daar begin je niet zomaar aan! Casual of liever trendy? Zelfs bij een dak kunt u dat vandaag de dag zelf kiezen.

Ma – Vr: 24 uur geopend

Za: 08:00 – 20:00

Zo: 10:00 – 17:00

24/7 noodgevallen service

+32 470 64 79 86

E-mail

info@dakwerken-fernandezlopez.be