Home » Koperen regenpijp Beveren

Koperen regenpijp uit Beveren

Wil je een koperen regenpijp laten plaatsen aan jouw woning in de omgeving van Beveren? Doe dan een beroep op Dakwerken Fernandez Lopez! Met ruim 15 jaar ervaring op de teller plaatsen wij jouw koperen regenpijp en werken we deze met precisie af in jouw woning in de omgeving van Beveren!

Heeft u een professionele dakwerker nodig? Contacteer ons nu!

250 succesvolle realisaties
Stimuleren premies van overheid
Samenwerking met zonnepanelenfirma

Wij plaatsen een koperen regenpijp aan jouw woning in Beveren

Wij plaatsen met veel zorg een koperen regenpijp, of eentje in zink of lood, aan jouw woning in Beveren. De regenpijp is belangrijk om overtollig regenwater vanaf het dak naar beneden af te voeren. Bovendien moet deze regenpijp extreme weersomstandigheden aankunnen. Kies daarom een koperen regenpijp die onze vakmannen uit Beveren plaatsen en afwerken. Bij het plaatsen is het niet van belang of je een plat dak of een hellend dak hebt, beiden is een dagelijkse kost voor ons!

Afgewerkte projecten

Jaren ervaring

Maak snel een afspraak

Ben je geïnteresseerd in koperen regenpijpen voor jouw woning in regio Waasland? Maak dan snel een afspraak en laat onze vakmannen langskomen. Wij plaatsen de regenpijpen op een professionele manier en zorgen ook voor een stijlvolle afwerking. Neem contact met ons op voor meer informatie of voor een vrijblijvende offerte. Dit kan op het nummer +32 470 64 79 86 of via het e-mailadres info@dakwerken-fernandezlopez.be!

Een dak renoveren, daar begin je niet zomaar aan! Casual of liever trendy? Zelfs bij een dak kunt u dat vandaag de dag zelf kiezen.

Ma – Vr: 24 uur geopend

Za: 08:00 – 20:00

Zo: 10:00 – 17:00

24/7 noodgevallen service

+32 470 64 79 86

E-mail

info@dakwerken-fernandezlopez.be