Home » Dakgootbekleding Waasland

Dakgootbekleding in het Waasland

Ben je uitgekeken op de huidige dakgootbekleding van jouw woning in regio Waasland of in de omgeving van Sint-Niklaas of is de bekleding versleten? Schakel dan Dakwerken Fernandez Lopez uit Beveren in om nieuwe en stijlvolle nieuwe dakgootbekleding aan te leggen. Onze vakmensen beschikken over ruim 15 jaar ervaring en doet dit met alle vakkundigheid!

Heeft u een professionele dakwerker nodig? Contacteer ons nu!

250 succesvolle realisaties
Stimuleren premies van overheid
Samenwerking met zonnepanelenfirma

Dakgootbekleding in regio Waasland

Wil je nieuwe dakgootbekleding laten plaatsen op jouw woning in de buurt van Sint-Niklaas en de hele regio Waasland? Dan moet je een beroep doen op onze professionals uit Beveren! Wij voorzien dakgootbekleding met PVC, leien en sidings. Bovendien maken wij ook sierwanden in verschillende houtsoorten zoals paddock of afromosia. Een dakgoot hoeft immers niet enkel functioneel te zijn, de dakgootbekleding die wij aanleggen op jouw woning in de buurt van Sint-Niklaas, regio Waasland, siert jouw dak ook! Bij deze dakgootbekleding kan trouwens ook gekozen worden om ineens jouw hellend of plat dak of jouw zolder te isoleren, langs binnen of langs buiten. Wij staan garant voor de beste plaatsing en afwerking, want wij zijn pas tevreden als jij dat bent.

Afgewerkte projecten

Jaren ervaring

Maak snel een afspraak

De mooiste en stijlvolste dakgootbekleding voor jouw woning in de omgeving van Sint-Niklaas en de hele regio Waasland, dat vind je bij ons! Ook voor andere algemene dakwerken, zoals het leggen van een EPDM dak of allerlei koper-, lood en zinkwerken, kan je bij ons terecht. Ben je benieuwd naar ons verhaal of onze realisaties of wil je een afspraak maken? Aarzel dan zeker niet om contact met ons op te nemen! Dit kan op het nummer +32 470 64 79 86 of via het e-mailadres info@dakwerken-fernandezlopez.be!

Een dak renoveren, daar begin je niet zomaar aan! Casual of liever trendy? Zelfs bij een dak kunt u dat vandaag de dag zelf kiezen.

Ma – Vr: 24 uur geopend

Za: 08:00 – 20:00

Zo: 10:00 – 17:00

24/7 noodgevallen service

+32 470 64 79 86

E-mail

info@dakwerken-fernandezlopez.be