Home » Nieuwbouw dak isoleren Waasland

Nieuwbouw dak isoleren in regio Waasland

Ben je juist de nieuwe trotse eigenaar van een nieuwbouw en ben je nu op zoek naar een vakman die het dak gaat isoleren in de omgeving van Sint-Niklaas, regio Waasland? Stop dan maar met zoeken en vertrouw op ons, Dakwerken Fernandez Lopez uit Beveren. Naast isolatie doen wij nog tal van andere dakconstructies, zoals het plaatsen van gevelbekleding!

Heeft u een professionele dakwerker nodig? Contacteer ons nu!

250 succesvolle realisaties
Stimuleren premies van overheid
Samenwerking met zonnepanelenfirma

Nieuwbouw dak laten isoleren in regio Waasland

Wij kunnen het hellend of plat dak van jouw nieuwbouw in de omgeving van Sint-Niklaas, regio Waasland, zonder problemen isoleren. Wij zorgen voor de isolatie en de stijlvolle afwerking ervan, voor elke dakconstructie moet je bij ons zijn. Onze vakmannen uit Beveren staan bovendien met veel plezier voor je klaar bij het uitkiezen van de juiste materialen. Bij een hellend dak, of zadeldak, gebruiken we Sarking of Rockwool. Voor platte daken werken we met PUR- en PIR-isolatieplaten. Ook voor dakgootbekledingen in allerlei stijlen en het isoleren van jouw zolder, langs binnen of langs buiten, moet je bij ons zijn! Door onze jarenlange ervaring en expertise is het isoleren van het dak van jouw nieuwbouw in Sint-Niklaas, regio Waasland, dagelijkse kost geworden!

Afgewerkte projecten

Jaren ervaring

Vraag nu vrijblijvend een offerte aan

Wij garanderen jou de beste isolatie met de juiste materialen en de perfecte afwerking ervan. Reken op ons bij het isoleren van het dak van jouw nieuwbouw in de omgeving van Sint-Niklaas, regio Waasland. Ben je geïnteresseerd en wil je meer weten over wat we doen en wie we zijn? Contacteer ons dan snel voor meer informatie of een vrijblijvende offerte. Dit kan via het nummer +32 470 64 79 86 of via het e-mailadres info@dakwerken-fernandezlopez.be!

Een dak renoveren, daar begin je niet zomaar aan! Casual of liever trendy? Zelfs bij een dak kunt u dat vandaag de dag zelf kiezen.

Ma – Vr: 24 uur geopend

Za: 08:00 – 20:00

Zo: 10:00 – 17:00

24/7 noodgevallen service

+32 470 64 79 86

E-mail

info@dakwerken-fernandezlopez.be