Home » EPDM dak Waasland

EPDM op jouw dak in het Waasland

Wil je graag EPDM op het dak van jouw woning in de buurt van Sint-Niklaas, regio Waasland, laten leggen? Reken dan op het vakmanschap van Dakwerken Fernandez Lopez uit Beveren. Met ruim 15 jaar aan ervaring is het uitvoeren van verschillende soorten dakwerken, zoals het plaatsen van isolatie en gevelbekleding, dagelijkse kost geworden!

Heeft u een professionele dakwerker nodig? Contacteer ons nu!

250 succesvolle realisaties
Stimuleren premies van overheid
Samenwerking met zonnepanelenfirma

EPDM voor jouw woning in Sint-Niklaas en regio Waasland

EPDM op het dak van jouw woning in de omgeving van Sint-Niklaas en de hele regio Waasland, biedt tal van voordelen. EPDM is uv-bestendig, waardoor het perfect tegen de zon kan en scheuren en barsten onmogelijk zijn. EPDM beschermt jouw dak in de buurt van Sint-Niklaas, regio Waasland, bovendien tegen hevige temperatuurschommelingen zodat het dak het hele jaar door beloopbaar en zo goed als onderhoudsvrij is! Bovendien is EPDM zeer milieuvriendelijk en recyclebaar. Wil je bijvoorbeeld leien gevelbekleding laten leggen op jouw woning of wil je jouw hellend of plat dak laten isoleren? Onze vakmannen helpen je graag wanneer je met vragen of onduidelijkheden zit. Voor allerlei algemene dakconstructies moet je bij onze professionals uit Beveren zijn!

Afgewerkte projecten

Jaren ervaring

Laat nu EPDM op jouw dak leggen

Ben jij ook overtuigd van de vele voordelen van EPDM en wil je het op jouw dak in de omgeving van Sint-Niklaas, regio Waasland, laten leggen? Dan zit je bij ons op de juiste plaats! EPDM heeft bovendien door haar bijzondere eigenschappen een levensduur van wel 50 jaar! Ben je geïnteresseerd in deze EPDM of heb je andere vragen over ons aanbod of over wat we doen? Aarzel dan zeker niet en contacteer ons! Doe dit op het nummer +32 470 64 79 86 of via het e-mailadres info@dakwerken-fernandezlopez.be!

Een dak renoveren, daar begin je niet zomaar aan! Casual of liever trendy? Zelfs bij een dak kunt u dat vandaag de dag zelf kiezen.

Ma – Vr: 24 uur geopend

Za: 08:00 – 20:00

Zo: 10:00 – 17:00

24/7 noodgevallen service

+32 470 64 79 86

E-mail

info@dakwerken-fernandezlopez.be