Home » Dakconstructie Waasland

Dakconstructie in regio Waasland

Heeft jouw woning dringend nood aan een dakconstructie en woon je in regio Waasland of in de omgeving van Sint-Niklaas? Dan moet je bij Dakwerken Fernandez Lopez uit Beveren zijn! Wij voeren met veel precisie een dakconstructie, zoals een isolatie of het aanleggen van gevelbekleding, uit bij jouw woning in de buurt van Sint-Niklaas, regio Waasland.

Heeft u een professionele dakwerker nodig? Contacteer ons nu!

250 succesvolle realisaties
Stimuleren premies van overheid
Samenwerking met zonnepanelenfirma

Een dakconstructie in Sint-Niklaas, regio Waasland

Ben je op zoek naar een professioneel bedrijf in de buurt van Sint-Niklaas en regio Waasland dat met veel zorg jouw dakconstructie onder handen neemt? Dan heb je de perfecte vakman gevonden! Onze vakmensen uit Beveren hebben al ruim 15 jaar ervaring op de teller staan, waardoor dakwerken zoals het aanleggen van bijvoorbeeld leien gevelbekleding of het plaatsen van een Velux dagelijkse kost is geworden. Ook voor het aanleggen van koper-, lood- en zinkwerken of het plaatsen van zonnepanelen op hellende en platte dagen moet je bij ons zijn. Onze experts helpen je graag bij het uitkiezen van de juiste materialen en het maken van andere belangrijke beslissingen. Heeft jouw woning in de omgeving van Sint-Niklaas en in regio Waasland dringend nood aan een dakconstructie zoals isolatie? Aarzel dan zeker niet om ons te contacteren!

Afgewerkte projecten

Jaren ervaring

Reken op ons voor jouw dakconstructie

Staat er een nodige dakconstructie op de planning en zoek je daar nog een vakkundig bedrijf voor uit de omgeving van Sint-Niklaas en omgeving Waasland? Hier zijn we! Hellende of platte daken isoleren, Velux-ramen plaatsen, regenpijpen plaatsen, dakgootbekleding plaatsen en nog veel meer, wij kunnen het allemaal! Stop dus maar met twijfelen en neem nu contact met ons op voor meer informatie, een vrijblijvende offerte of om een afspraak te maken! Dit kan op het nummer +32 470 64 79 86 of via het e-mailadres info@dakwerken-fernandezlopez.be!

Een dak renoveren, daar begin je niet zomaar aan! Casual of liever trendy? Zelfs bij een dak kunt u dat vandaag de dag zelf kiezen.

Ma – Vr: 24 uur geopend

Za: 08:00 – 20:00

Zo: 10:00 – 17:00

24/7 noodgevallen service

+32 470 64 79 86

E-mail

info@dakwerken-fernandezlopez.be