Home » Natuurleien dak Waasland

Natuurleien dak in regio Waasland

Wil je gaan voor een natuurleien dak voor jouw woning in de omgeving van Sint-Niklaas, regio Waasland? Doe dan een beroep op ons, Dakwerken Fernandez Lopez uit Beveren! Met jaren van expertise en ervaring zijn dakwerken zoals het leggen van isolatie en een natuurleien dak op jouw woning in regio Waasland dagelijkse kost geworden!

Heeft u een professionele dakwerker nodig? Contacteer ons nu!

250 succesvolle realisaties
Stimuleren premies van overheid
Samenwerking met zonnepanelenfirma

Natuurleien dak in Sint-Niklaas en regio Waasland

Een natuurleien dak, of gevelbekleding, op jouw woning in Sint-Niklaas, regio Waasland, zorgt voor een authentieke en stijlvolle look voor jouw huis. Het voordeel van natuurlei is dat elk lei uniek is, er bestaan geen twee dezelfde. Ze kunnen namelijk onderling verschillen in kleur, vorm en structuur. De prijs van natuurleien is afhankelijk van verschillende factoren: het formaat, de vorm en kleur van de natuurleien, de aard en de grootte van jouw dak en of je een renovatie of een volledig nieuw dak wil. Ga dus voor een natuurleien dak voor jouw woning in Sint-Niklaas en de hele regio Waasland en vertrouw daarvoor op onze vakmannen uit Beveren! Wij leggen bovendien niet enkel hellende of platte daken, wij isoleren ze ook.

Afgewerkte projecten

Jaren ervaring

Neem contact met ons op

Neem snel contact met ons op als je een natuurleien dak wil laten leggen op jouw woning in de omgeving van Sint-Niklaas, regio Waasland. Of dit nu een dak van een nieuwbouw of van een ouder huis, wij staan altijd klaar om deze klus te klaren. Ook voor andere soorten dakconstructies kan je altijd een beroep op ons doen. Dit kan via het nummer +32 470 64 79 86 of via het e-mailadres info@dakwerken-fernandezlopez.be!

Een dak renoveren, daar begin je niet zomaar aan! Casual of liever trendy? Zelfs bij een dak kunt u dat vandaag de dag zelf kiezen.

Ma – Vr: 24 uur geopend

Za: 08:00 – 20:00

Zo: 10:00 – 17:00

24/7 noodgevallen service

+32 470 64 79 86

E-mail

info@dakwerken-fernandezlopez.be